Hangar.no
Twitter

Turkish Airlines-fly mistet nesehjulet under landing

NB: Denne saken er ikke blitt verifisert. Det er elementer i både saken og bilder på nett som gjør saken spesiell. Fravær av redningsmannskaper, brannskum, plassering av fly og antall busser er med på å skape usikkerhet rundt hvor reel denne situasjonen har vært, vi har allikevel valgt inntil videre å la saken ligge. Red.

Et Airbus A321-200 (TC-JSH) mistet nesehjulet under landing på flyplassen i Istanbul torsdag formiddag.

Det var da flyet med 146 passasjerer og et mannskap på syv landet på rullebanen, at begge dekkene på nesehjulet løsnet og falt av.

Ingen skal ha ha blitt skadet i hendelsen, samtlige ble evakuert fra flyet mens det fortsatt sto på rullebanen, melder Aviation Herald og Aviation Safety Network.

Andre nyheter

American Eagle-fly skled av rullebane på Bahamas

Hans Olav Nyborg

Boeing 727 skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Domstol krever havarirapport innen 45 dager

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer