-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
Illustrasjonsbilde

Turkish Airlines forbyr munnbind med ventilasjon

Turkish Airlines er ett av de siste flyselskapene i en lang rekke som nå forbyr passasjerer å reise med munnbind som har ventilasjonshull i seg.

Det er U.S. Center for Disease Control and Prevention som har gått ut med en advarsel om at munnmasker, eller munnbind med ventilasjonshull kan slippe igjennom dråper fra munn og øyne samt fra nese som igjen kan være en smitteriskio.

Forbudet mot å bruke denne typen masker ble innført mandag denne uken.

U.S. Center for Disease Control and Prevention skriver på sine nettsider at det nå er funnet klare tegn på at denne typen masker hindrer brukeren i å inhalere bakterier og virus, men at ventilasjonshullene slipper ut vedkommendes pust med dråper og dermed er dette en potensiell smittekilde.

Andre nyheter

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

Redaksjonen

IAG får kjøpe Air Europa på «billigsalg» – Har fått prisen redusert til halvparten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer