12 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Turkish Airlines hedrer ansatte på nytt fly

Turkish Airlines har sammen med Boeing dekortert en ny Boeing 737-800 med portrettbilder av rundt 17.000 ansatte i selskapet.

Turkish Airlines sitt slagord “Globally Yours” gir virkelig en mening når Turkish Airlines, med 17.000 bilder på flykroppen, flyr til ulike destinasjoner over hele verden. Dekorasjonen pryder ikke bare ansiktene til eksisterende Turkish Airlines ansatte – tidligere medarbeidere er også avbildet.

I løpet av fire måneder har ansatte fra hele verden blitt fotografert. Dekorasjonen dekker 400 kvm på flyet, og understreker Turkish Airlines tydelige profil og motto, “Globally Yours”, både verbalt og visuelt.

Flyet ble avduket torsdag forrige uke på et stort arrangement i Istanbul hvor mer enn 1500 medarbeidere fra Turkish Airlines deltok. I tillegg til å settes inn i ordinære flygninger, vil Turkish Airlines benytte dette flyet i presentasjons-sammenhenger over hele verden.

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer