12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Turkish oppgraderer Internett ombord

Turkish Airlines har startet arbeidet med å oppgradere internetthastigheten ombord i flyene i flåten.

I et samarbeide med Panasonic Avionics Corporation skal løsningen som gjelder IFE Planet GCS nå kunne gi høyhastighetsnett for alle enheter som tilkobles ombord i flyene.

Ved siden av at passasjerene kan koble seg til et raskt WLAN med iPad, bærbar PC eller lignende skal også forretningsreisende og andre med behov kunne benytte seg av et VPN nettverk.

Første fly av typen Boeing 777-300ER har fått oppgraderingen på plass og i løpet året skal resten av 777 flyene samt ti Airbus A330-300 få på plass systemet.

Tilbudet blir gratis den første perioden for så å bli tilbudt via kredittkort.

Foto: Turkish Airlines

Andre nyheter

Lanserer plastskjermer for flyseter

Hans Olav Nyborg

Icelandair snart klare med WI-FI

Hans Olav Nyborg

Tenker nytt innen sovekabiner

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer