Hangar.no

Tyrkia setter frist – Mandag er siste frist for tyrkiske statsborgere å komme hjem

Tyrkiske myndigheter setter frist til mandag førstkommende klokken 17.00, for tyrkiske statborgere som ønsker å komme hjem fra andre land i Europa. På grunn av koronaviruset og spredningen er grensene stengt, og flytrafikken i stor grad kansellert.

Tyrkiske statsborgere må nå søke myndighetene om å få komme hjem, og må i 14-dagers karantene etter ankomst til Tyrkia.

Det er tyrkere som måtte befinne seg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Frankrike, Belgia, Nederland eller Østerrike som når får frist på seg. Samtlige flyvninger med tyrkiske flyselskap ble stanset til og fra disse landene 14. mars.

Utenriksministeren i landet klargjorde via sosiale medier at fristen nå er nær, så det haster å søke om å få komme hjem over grensen.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer