-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Tyskland teller på knappene – Vil stanse alle internasjonale flyvninger

Tyske myndigheter teller nå på knappene i forhold til en full stans i all internasjonal flytrafikk, til og fra landet.

For å få stanset importsmitten til landet vurderer nå myndigheten å trykke på den store knappen, og stanse alle internasjonale flyvninger. Israel gjordet det samme nå sist helg, og flere europeiske land skal være i tenkeboksen om å innføre det samme.

I følge Bild i Tyskland strammes nå grensekontrollen kraftig inn, både på flyplasser og veinettet i landet. Tyskland har allerede oppdaget flere tilfeller av smitte med B117 som er den engelske Covid-19.

Det blir i såfall snakk om et forbud mot internasjonale flyvninger som blir stående til midten av februar heter det.

Andre saker

Air Canada dekorerer Airbus-fly i retro-look

Redaksjonen

Air Namibia konkurs – Alle fly satt på bakken

Redaksjonen

Thai Airways: Har besluttet at alle A380, A330 og Boeing 747 er ute av flåten for godt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer