12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Uber viser frem den første nye elektriske flydrosjen

Transportselskapet Uber har nå i sommer vist frem den aller første elektriske flydrosjen som skal settes i trafikk fra 2023.

Det var under Elevate Conference 2019 i Washington i juni at den første flygende drosjen ble vist frem. Etter planen skal drosjen som kan ta fire passasjerer starte testflyvninger i løpet av neste år, 2020.

Det som ble vist frem er en mock-up, altså en fullskala modell av den kommende drosjen som bygges i USA. I følge selskapet er det Safran Cabin som har designet interiøret som er tilpasset flere aktører som opererer for Uber Air.

Den flygende drosjen kombinerer design fra både fly og helikopter.

Slik blir de nye flygende drosjene seendes ut – Foto. Safran
Det er plass til fire passasjerer i drosjen
Fra interiøret i Ubers flygende drosje

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer