9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Ukrainsk transportfly styrtet under landing – Fem personer omkom

Et Antonov An-12 fra det ukrainske flyselskapet Ukraine Air Alliance styrtet under landing på flyplassen Lviv-Danylo Halytskyi i Ukraina.

Flyet skal ha fått tekniske problemer under landing og endte i en dike 1,5 kilometer før rullebanen.

Flyet på Oslo Lufthavn i 2013. Foto: Hans O. Nyborg

Det skal ha vært åtte personer ombord, fem av disse skal ha omkommet i ulykken. Flyselskapet har ved flere anledninger også fløyet til Oslo Lufthavn med den samme flytypen som nå styrtet.

Flyet kom fra Istanbul da det skulle lande i Ukraina. UR-CAH ble bygget i 1968. Det skal ha vært en sikt på 800 meter, tykk tåke og regn da flyet skulle lande fredag morgen.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer