18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no
Foto: Kvinnene som fløy med Dreamlineren til United - Foto: United

United Airlines 787 til flyshow med bare kvinner ombord

Det amerikanske flyselskapet United Airlines har valgt å starte en kampanje som skal fokusere på kvinner innen luftfarten, og med målet om å få flere inn i bransjen.

Onsdag fløy selskapet en Boeing 787-8 Dreamliner fra Chicago for å være med på flystevnet EAA AirVenture i Oshkosh, Wisconsin i USA. Flyet ble bemannet med bare kvinner i alle funksjoner, samt at i kabinen satt det 100 kvinner som er ansatt i United Airlines, innen de fleste avdelinger i selskapet.

Bakkemannskaper, kontoransatte, teknikere og flygende personell skal på hver sin måte fremme sine arbeidsoppgaver innen luftfart og hos flyselskapet. Under flystevnet skal de ansatte i United Airlines møte 70 kvinnelige studenter som skal få høre mer om alle sider av bransjen og det å være kvinne i noe som tidligere har vært en veldig mannsdominert bransje.

Andre nyheter

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer