Hangar.no

United Airlines kjøper 19 brukte Boeing 737-700

Det amerikanske flyselskapet United Airlines har valgt å kjøpe inn 19 brukte Boeing 737-700. I følge CNBC som først omtalte saken skal flyselskapet ha valgt å hente inn de brukte flyene som erstatting for 737 MAX-flyene som står på bakken.

Flyselskapet ønsker å komme på forskudd for sesongen i 2020 og er redd for at MAX flyene ikke kommer i luften før neste år. I tillegg skal selskapet få levert nye MAX-fly fra Boeing, men dette vil ta tid etter at godkjennelsen for å fly igjen er gitt.

United skal motta det første flyet i starten av desember i år. Selskapet har ikke gitt detaljer om hvor eller hvem de henter 737-700 flyene fra.

United Airlines discloses purchase of 19 used Boeing 737-700 planes from CNBC.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Redaksjonen

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Redaksjonen

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer