Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

United Airlines kutter i 737 MAX-leveransene

Det amerikanske flyselskapet United Airlines har valgt å halvere antallet Boeing 737 MAX-fly som selskapet skal få levert.

I følge nettsiden The Points Guy og CNBC har flyselskapet valgt å kutte leveransen av antallet fly fra rundt 85 og ned til 40. Det er 16 MAX-fly som i utgangspunktet er planlagt levert i løpet av dette året, dersom disse blir godkjent for å fly igjen, og 24 MAX-fly skal leveres i løpet av 2021.

Selskapet har også valgt å kutte i antallet Dreamlinere, og skal etter planen få levert åtte 787-i i løpet av dette året, og åtte Boeing 787-10 i 2021.

Andre nyheter

Full krangel mellom Boeing og flyselskap – Nekter å levere nye fly tross penger på bordet

Hans Olav Nyborg

Første Airbus A220 produsert i USA

Hans Olav Nyborg

TUI inngår forlik med Boeing om MAX-erstatting og utsetter leveranse av nye fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer