United Airlines lanserer rute til Bergen

United Airlines annonserte i dag en ny sesongrute tre ganger ukentlig mellom Bergen og selskapets knutepunkt I New York/Newark, som starter 21. mai 2022.

Med lanseringen av denne nye ruten, vil United være det eneste flyselskapet som kobler Bergen med USA og det eneste amerikanske flyselskapet som flyr til Norge. Den nye ruten er Uniteds første noen gang mellom Bergen og New York.

Den nye ruten fra Bergen er en del av Uniteds største transatlantiske ekspansjon i selskapets historie, som ble lansert i dag og omfatter ti nye ruter og fem nye destinasjoner: Amman (Jordan), Bergen (Norge), Azorene (Portugal), Mallorca (Spania) og Tenerife (Kanariøyene). All de nye rutene, som er planlagt å starte opp våren 2022, er ikke driftet av andre Nordamerikanske flyselskap. Til neste år, vil United i tillegg legge til nye flyvninger til fem populære europeiske destinasjoner: Berlin, Dublin, Milano, München og Roma, i tillegg til å lansere syv ruter som ble avbrutt av pandemien fra Bangalore, Frankfurt, Tokyos Haneda Lufthavn, Nice og Zürich. Rutene avhenger av godkjenninger fra myndighetene.

– Vi ser frem til en full tilbakekomst av internasjonal reising og er fast bestemt på å fortsette å utnytte vårt ledende, globale nettverk på nye og spennende måter, sier Patrick Quayle, direktør for International Network and Alliances i United.

– Vi er glade for å lansere vår første flyvning noensinne mellom Bergen og vårt knutepunkt i New York/Newark, sier Marcel Fuchs, leder for International Sales i United.

– Som det eneste flyselskapet som knytter sammen Bergen og USA og det eneste amerikanske flyselskapet som flyr til Norge, vil vår nye flyvning styrke vårt internasjonale nettverk av ruter og gi våre kunder i Norge praktiske one-stop-forbindelser via vårt knutepunkt i New York/Newark til andre destinasjoner på tvers av Amerika.

Uniteds flyvninger fra Bergen til New York/Newark vil skje med et Boeing 757-200 fly, med totalt 169 seter
ANNONSE
Forrige artikkelFlyr opphever munnbindkrav på alle sine flygninger
Neste artikkelNorwegian fjerner krav om munnbind