13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Oppdatert: United legger ned København-rute

United Airlines har valgt å legge ned sin rute mellom New York og København, årsaken skal etter det Hangar.no får opplyst være mangel på reservasjoner på ruten.

I følge en talsmann for selskapet har de ansatte ved selskapets kontor i København fått beskjed om at ruten skal gå fram til 24. september i år, før den legges ned.

Selskapet åpnet ruten 24. mai 2006 og fløy daglig mellom New York og den danske hovedstaden.

Kevin Johnston i United sier i en kommentar til Hangar.no at etterspørselen fra markedet har vært lavere enn forventet, og derfor er det nå tid for å konsentrere seg om andre deler av markedet i Norden. Johnston sier at ruten legges ned etter en vurdering på de økonomiske aspekter rundt kapasiteten, samt drivstoffprisene som ikke står i samsvar.

Ruten vil gå som normalt fram til 24 .september.

-Vi vil kontakte alle som har bestillinger på å fly med oss etter denne datoen på ruten for å tilby dem å reise enten via en av våre Star Alliance partere eller at de får returnert billettprisen, vi beklager de ulempene dette medfører for de reisende, sier Johnston.

På spørmål om rutene til Oslo og Stockholm får Hangar.no opplyst at disse rutene går som forventet og at det ikke er store endringer på disse planlagt for kommende sesong.

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer