Hangar.no

United stenger lounger for Star Alliance Gold-medlemmer som ikke flyr businessklasse

United Airlines har valgt å gjøre som Delta Air Lines, nå stenges tilgangen til selskapets lounger for Star Alliance Gold-medlemmer, som ikke flyr i businessklasse.

Frem til nå har medlemmer av Star Alliance Gold kunnet bruke United Airlines lounger i rundt 30 byer, uavhengig av hvilken klasse vedkommende har fløyet i. Dermed er det nå ikke mulig for medlemmer av alliansen med gullkort å bruke lounger i Amsterdam, Athen, Barcelona, Manchester, Stockholm, Roma, Milano, Reykjavik og en lang listen med andre byer.

Her henviser nå flyselskapet Star Alliance Gold.medlemmer til å benytte alliansens egne lounger der det finnes.

Men selvsagt det er aldri en regel uten unntak. Fortsatt skal Star Alliance Gold-medlemmer få lov å bruke loungene i Singapore og i Tel Aviv selv om de ikke flyr businessclass, melder nettstedet View from the wing.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer