12.4 C
Oslo
07/07/20
Hangar.no

Unngår storstreik på London Heathrow-flyplass

Fagforeningen Unite har blåst av en kommende streik ved London Heathrow, som ville ha rammet flere tusen passasjerer 23. og 24. august i år.

Mer enn 4000 medlemmer som har jobb ved flyplassen skulle ut i streik disse to dagene. Nå er et nytt lønnstilbud lagt på bordet fra ledelsen ved flyplassen, og derfor avblåses streiken inntil videre.

Flyplasselskapet har lagt en ny pott med ekstra fem millioner pund på bordet for å få en lønnsøkning på 7.8 prosent over to år som resultat.

Andre nyheter

Kvitter seg med halvparten av flyflåten – inkludert fire nye Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Singapore Airlines setter to A380 og to 787 på langtidslagring

Hans Olav Nyborg

El-Al i Israel satt på bakken – Alle fly beordret tilbake til hjemlandet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer