10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Unngår storstreik på London Heathrow-flyplass

Fagforeningen Unite har blåst av en kommende streik ved London Heathrow, som ville ha rammet flere tusen passasjerer 23. og 24. august i år.

Mer enn 4000 medlemmer som har jobb ved flyplassen skulle ut i streik disse to dagene. Nå er et nytt lønnstilbud lagt på bordet fra ledelsen ved flyplassen, og derfor avblåses streiken inntil videre.

Flyplasselskapet har lagt en ny pott med ekstra fem millioner pund på bordet for å få en lønnsøkning på 7.8 prosent over to år som resultat.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer