En britiske flypassasjer er svartelistet hos det britiske flyselskapet Jet2 etter at vedkommende skal ha drukket sprit fra Taxfree-butikken og deretter ha urinert i flysetet sitt.

Hendelsen fant sted på en flyvning med flyselskapet Jet2 mellom Glasgow i Skottland og og det spanske ferieøya Tenerife.

Den mannlige passasjeren skal ha oppført seg aggressivt overfor kabinbesetningen fra starten av flyturen, og situasjonen ble ikke bedre av at vedkommende begynte å drikke en flaske med vodka som var kjøpt på Taxfree-butikken på flyplassen i Glasgow.

Da kabinbesetningen ba mannen slutte å drikke medbragt gikk situasjonen fra vondt til verre. Mannen reiste seg opp og skal ha urinert i kabinen og i et flysete i følge britiske medier.

Ettersom mannen bare viste mer og mer aggresjon overfor sine medpassasjerer bestemte pilotene seg for å lande på flyplassen i Faro i Portugal, hvor mannen ble hentet ut av flyet av lokalt politi.

-Mannens oppførsel var helt skammelig, og vi vil gjerne be om unnskyldning til alle våre kunder om bord og kolleger som har blitt påvirket eller berørt av hendelsen. Vi forsøker å være et familievennlig flyselskap og derfor har vi nulltoleranse til slik oppførsel, og vi vil gjerne takke portugisiske myndigheter for deres hjelp med å få vedkommende ut av flyet. Vi vil nå følge opp denne passasjeren med å be ham om å betale for alle utgiftene som følger med en slik mellomlanding og vask og rens av flyet, sier administrerende direktør Phil Ward i Jet2 til GB News.

Mannen selv sier til avisen at han innrømmer at han hadde drukket sprit i skjul, men avviser at han hadde urinert i kabinen.

-Jeg helte bare ut resten av det som var i flaska på gulvet, men urinerte ikke, sier vedkommende til avisen.

ANNONSE
Forrige artikkelØker antallet flyvninger med Boeing 747 til Mallorca i sommer
Neste artikkelFinanstilsynet gir seks investorer gebyr for udekket shortsalg i Flyr