-4.1 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
twitter

Utløste brannalarm som skumla hangar på Heathrow

En brannalarm ble utløst i en flyhangar på London Heathrow flyplass sist helg. Brannalarmen førte til at sprinkleranlegget sprutet ut skum i store deler av hangaren.

Hendelsen skjedde i forbindelse med vedlikehold på et Boeing 777-200ER hos selskapet British Airways som disponerer hangaren.

Ingen skal ha blitt skadet i hendelsen, men en video på Facebook viser at det ikke var små mengder med brannskum som ble sprøytet inn over gulvet i hangaren.

Hverken British Airways eller BAA har ønsket å uttale seg om hendelsen skriver Airlive og Aeronews.

Samme typen hendelse skjedde for noen år tilbake på Oslo lufthavn, da et slikt anlegg ble utløst i en hangar som har blitt benyttet av Braathens i sin tid.

VIDEO / Today’s incident from Heathrow airport: a fire suppression system apparently malfunctioned at TBJ or Tech 6, in the hangar where a Boeing 777-200ER (G-YMMB) BA was parked. Video from a friend.Photos: facebook.com/AeronewsGlobal/posts/2930760220333392

Publisert av Aeronews Søndag 3. mai 2020

OOOPS! ‪A fire suppression system apparently malfunctioned today at Heathrow (TBJ or Tech 6), in the hangar where a…

Publisert av Aeronews Søndag 3. mai 2020

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer