9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Utløste kapreralarm på Amsterdam Schiphol

Flere medier meldte i kveld at et fly fra det spanske flyselskapet Air Europa var kapret på Amsterdam Schiphol-flyplass, men dette viste seg kun å være en ansatt i flyselskapet som hadde utløst kapreralarmen ved en feiltagelse.

Det var under boarding av et fly som skulle til Madrid at alarmen ble utløst. Kun et 30 tall passasjerer var kommet seg ombord, da alle ble bedt om å forlate flyet, og politi og militære tømte piren på flyplassen der flyet av typen Airbus A330 sto parkert.

Senere på kvelden ble piren og flyplassen åpnet igjen for passasjerer og ansatte. En pilot ombord i flyet hadde aktivert alarmen ved en feil og flyselskapet har bedt alle berørte om beklagelse.

Alle flyvninger ble stanset ved flyplassen i lengre tid. Nå skal forholdene være normale igjen, men med følgeforsinkelser.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer