Hangar.no

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Det amerikanske flyselskapet American Airlines har valgt å utsette leveransen av 18 nye 737 MAX-fly. Dette er fly som den amerikanske produsenten Boeing skulle ha levert til flyselskapet i løpet av de neste 24 månedene.

Flyselskapet sliter med enorme økonomiske tap, og derfor har ledelsen i selskapet bestemt at MAX-flyene som Boeing skulle ha levert fra starten på 2021 og frem til utgangen av 2022, blir utsatt til minst 2023, eller 2024.

Samtidig har selskapet valgt å går for en salg- og tilbakeleie av nye Airbus A321neo som selskapet vil få levert fra Airbus i løpet av 2021.

Andre nyheter

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Nå har enda et land godkjent 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer