-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
737 MAx 8 fra Southwest Airlines - Foto: Hans O. Nyborg

Utsetter og bremser leveransen av nye MAX-fly

Det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines har inngått en avtale med den amerikanske flyprodusenten Boeing, om både en utsettelse og å sette bremsene på leveranse av nye MAX-fly.

Selskapet har valgt å utsette leveransen av 13 MAX fly fra 2021 til et senere år uten å gå i detalj på dette. Dermed skal selskapet få overlevert 35 MAX fly fremover, med syv fly nå før nyttår, resten i løpet av 2021.

Årsaken til utsettelsen er at Southwest Airlines ikke har bruk for så mange nye fly så lenge en stor andel av flåten står på bakken på grunn av Covid-19.

Andre nyheter

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer