Hangar.no

Utsetter oppjustering av Airbus A220-produksjonen

Flyprodusenten Airbus har valgt å utsette en planlagt oppjustering av produksjonen i Canada, hvor flytypen Airbus A220 blir bygget.

Planen for Airbus var å øke produksjonen av antall fly i måneden til 10 innen 2025. Nå er disse planene utsatt med minst ett år, før en økning kan settes i gang. Signaler fra flybransjen tyder på at det vil komme en lang rekke med utsettelser av leveranser, og kanselleringer av bestillinger, og derfor tar Airbus nå og bremser produksjonsraten.

Airbus A220 blir produsert i Mirabel i Canada, for tiden er fabrikken stengt inntil 4. mai melder Reuters.

Andre nyheter

Boeing utsetter leveransen av første 777-X til 2023

Redaksjonen

Kinesiske flyselskap har kansellert over 100 Airbus og Boeing-fly…

Redaksjonen

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer