Med bakgrunn i regjeringens pressekonferanse 7. desember og de smitteverntiltak som nå er innført, samt usikkerheten knyttet til utviklingen av Covid-19 situasjonen i samfunnet både i Norge og internasjonalt, er det besluttet å utsette TravelXpo.

Alle utstillere fra inn- og utland, medarrangører, samarbeidspartnere og Compass Fairs som arrangør trenger forutsigbarhet for god planlegging og gjennomføring. Denne forutsigbarheten er p.t. ikke tilstrekkelig nok til å kunne gi publikum et innhold og en opplevelse slik hensikten er. 

En utsettelse gir imidlertid alle bidragsytere til TravelXpo ytterligere mulighet til å skape tidenes reiselivsmesse når ny dato foreligger. Vi gleder oss til å begeistre og engasjere publikum og arrangere en faglig sterk, morsom og innholdsrik bransjedag når omstendighetene tillater det. Ny dato vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Får beholde halvparten av edelstener funnet hvor Boeing 707 styrtet
Next articleAvinor lyser ut kontrakt for servering på Bergen lufthavn Flesland