Utvider med flere ruter fra London City

Flyselskapet British Airways lar nå datterselskapet BA CityFlyer ekspandere sin base på London City-flyplass. Flere nøkkeldestinasjoner i Europa skal få raskere ruteforbindelse til London.

Blant de nye rutene er Luxembourg og Milano med oppstart 27. mars, og med daglige flyvninger til begge. I juni skal selskapet få opp Barcelona med flyvninger seks dager i uken. Denne ruten starter 19. juni.

Overraskende nok kommer også en fritidsrute mellom London City og Thessaloniki i Hellas. Denne ruten skal flys fra juni av og går hver lørdag ut sommersesongen.

Ved siden av en rekke europeiske ruter vil også BA Cityflyer ekspandere til de britiske øyene og starter opp igjen rutene til Jersey og Guernsey i sommer. Her skal det flys på , mandager og fredager fra 20. juni med siste avgang 2. september.

Samtlige flyvninger blir med Embraer E190.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no