18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg Airbus A220

Velger å omregistrere CS-serien til Airbus A220

Både airBaltic og Swiss som er de største kundene av Bombardiers CS-serie med passasjerfly, velger nå å omregistrere og merke flyene til Airbus A220.

Begge flyselskapene har fått lever flere CS-100 og CS-300 mens flyene fortsatt ble produsert av Bombardier. airBaltic var først ute med å starte arbeidet for å døpe om flyenes betegnelse fra CS-serien til Airbus-220 serien, noe som ble startet allerede uken etter at Airbus overtok produksjonen.

Nå er også det sveitsiske flyselskapet Swiss i full gang med å døpe om flyene. Det betyr at alt av papirer og registreringer for hvert fly skal endres fra CS til Airbus 220. Det gjelder også merker på flyene utvendig og innvending i tillegg til detaljer som på flyenes sikkerhetsfoldere som ligger i stollommene ombord.

For mannskapene blir det også lettere å forholde seg til at CS-flyene nå blir Airbus 220, på lik linje med alle fremtidige leveranser melder Aviation Daily.

Foto: Hans Olav Nyborg

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer