Lauro-familien i Italia har hentet seg enda en liten del av flyselskapet Norse Atlantic Airways. Fondet Blueberry Capital har fått kalde føtter og har gjennom forvalter Morten Botrhen valgt å selge seg kraftig ned i flyselskapet.

Kapitalfondet har redusert fra 800.000 aksjer til 25.000 aksjer skriver E24 og VG. Lauro-familien, som er store innen shipping, har kjøpt ytterligere 1,33 millioner aksjer og sitter nå med 9,46 millioner aksjer verdt rundt 220 millioner, skriver avisen.

Grunnlegger Bjørn Tore Larsen er fortsatt største aksjonær med i underkant av 20 prosent av aksjene, men den italienske familien bak  Scorpio Holdings nå er oppe på 14 prosent og trolig stopper ikke oppkjøp av aksjer her.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Norwegian på andreplass over mest punktlige i Europa
Next article Har nådd 3000 leveranser av flymotor