Hangar.no

Video: Bygget flysimulator i garasjen

Med utgangspunktet i en Boeing 737-100 cockpit fra Lufthansa har James Price fra California dratt sin entusiasme for flyvning ett steg nærmere virkeligheten.

Det har tatt 12 år av hans liv å bygge opp en «ekte» simulator hjemme i garasjen.

Price interesse for fly har en naturlig forklaring, han jobber som flygeleder ved Oakland Air Traffic Control Center, og flyr småfly selv også privat.

Men det holdt ikke for mannen som måtte bare ha en egen simulator hjemme, slik at han kunne fly så mye som mulig.

Cockpitskallet kommer fra en ekte Boeing 737-100 som i 1969 ble levert til Lufthansa, nå er den bygget opp hjemme hos Price.

På spørsmål fra avisen San Jose Mercury News om simulatoren nå er helt ferdig, svarer Price at det blir den nok aldri, han har alltid bare noe han må endre på eller justere, eller bytte ut.

Og prosjektet som startet i 2000 har kostet mye av lønningsposene til Price, alt av utstyr skal være så nøyaktig og virkelig som overhode mulig.

Lenke til saken eksternt: Huffintong Post

Andre nyheter

Video: A380 MAS Farnborough 2012

Hans Olav Nyborg

Video: Ukens nettfunn – 727 landet på pickup

Hans Olav Nyborg

Video: Vueling feier 50 millioner med logo-jet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer