10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Video: Er dette en UFO?

Det påstår i hvertfall passasjeren på et KLM fly, som etter avgang fra Amsterdam Schiphol filmet ut av vinduet med sin iphone, dagen etter når han skulle se på opptaket oppdaget han noe på den ene siden av flyet han ikke så når han filmet.

Nå mener han dette helt klart må være en UFO.

I følge en blogger på gather.com kan det ikke dreie seg om en værballong eller en kinesisk lanterne ettersom det er heller tvilsomt at de som overvåker luftrommet ville tillate å utsette store passasjerfly for denne typen fare, mener vedkommende.

Opptaket ble gjort den 17. mars i år.

Se videoen selv og gjør opp din mening om hva denne ufoen er…

Andre nyheter

Video: A380 MAS Farnborough 2012

Hans Olav Nyborg

Video: Ukens nettfunn – 727 landet på pickup

Hans Olav Nyborg

Video: Vueling feier 50 millioner med logo-jet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer