12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Video: Her sliter pilotene med å lande i Manchester

Flyentusiasten bak brukernavnet AviationUpClose fikk 15. desember i år et videoopptak som virkelig viser hvor tøft det kan være for piloter å lande i utfordrende vær. 

Med kraftig vind, regn og temperaturer på null grader ble det fanget på film flere fly som ikke fikk landet og måtte avbryte. Det første flyet, et Airbus A320 fra selskapet TAP Air Portugal, forsøker å lande men spretter opp to ganger fra rullebanen før pilotene avbryter og gir gass. Flyet som følger etter dette er et Airbus A321 fly fra Austrian Airlines som velger å avbryte før rullebanen. 

Her kan du se videoen det her er snakk om;

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer