12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Video: Pilot skapte panikk på Jetblue-fly

Det var ombord i et Airbus A320 fly fra det amerikanske flyselskapet JetBlue at den ene piloten plutselig startet å rope ut at det befant seg en bombe ombord, at panikken spredte seg.

Flyet var på vei fra New York til Texas da piloten kom ut i kabinen og begynte å rope rundt seg.

Piloten skal ha blitt låst ute fra cockpiten og startet å slå og sparke på døren for å komme inn.

Alle ombord fikk beskjed om å be en bønn og om å redde seg selv. Da grep passasjerene inn og flere kastet seg over piloten og holdt ham nede på gulvet inntil flyet landet rundt 30 minutter senere.

JetBlue forklarer hendelsen med at piloten hadde blitt akutt syk og er tatt hånd om av helsepersonell etter hendelsen som fant sted tirsdag norsk tid.

Andre nyheter

Video: A380 MAS Farnborough 2012

Hans Olav Nyborg

Video: Ukens nettfunn – 727 landet på pickup

Hans Olav Nyborg

Video: Vueling feier 50 millioner med logo-jet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer