12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Video: Ukens nettfunn – 727 landet på pickup

Foto: Youtube

Da en Boeing 727 meldte fra at flyet hadde trøbbel med å få ut nesehjulet, var en av flyplassens ansatte snarrådige å kastet seg i sin Nissan pickup. Sekunder senere landet Boeing 727-flyet med det ødelagte nesehjulet godt plassert på lasteplanet til pickupen!

Ikke mulig sier du? I denne ukens funn på nettet er det nettopp en video som viser dette slik det ble filmet direkte på amerikansk TV. Fortsatt ikke overbevist? (Det skjønner vi godt!Ikke tro alt du ser på TV er moralen i denne filmen…)

Vi lar fantasien og din egen mening danne grunnlaget for videoen som du ser under;

(PS: Ingen kom til skade under produksjon av denne videoen hevder produsenten bak filmen)

(Fakta: Filmen ble produsert i forbindelse med en TV-reklame og er i følge produsenten et godt stykke data-animert arbeide!)

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer