12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Video: Vueling feier 50 millioner med logo-jet

Det spanske flyselskapet Vueling lanserte tidligere i våres en konkurranse på sosiale medier hvor folk kunne sende inn sine foto til et Vueling Air Gallery, et galleri i luften.

Via Facebook har selskapet bedt sine lesere om å sende inn et Instagram-foto fra en av selskapets destinasjoner, bruke taggen #vuelingairgallery og deretter få folk til å stemme fram de beste bildene.

Ett av selskapet Airbus A320 fikk dermed malt på seg over 200 av de beste bildene, og de 50 aller beste fikk også gratisreiser for sitt bidrag.

Det er ikke første gang et flyselskap benytter Facebook for å få brukerens bilder, KLM gjorde det samme for en tid tilbake og dekorerte ett av sine fly med ansikter fra profiler på Facebook.

Her er videoen som viser Vuelings resultat;

(ekstern produksjon)

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer