12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Vil bygge om flere 737 til fraktfly

Det amerikanske flyselskapet Alaska Airlines planlegger å bygge om ytterligere to Boeing 737. Det er to fly av typen Boeing 737-800 som skal gjøre som fra passasjerfly til fraktfly for selskapet. Disse skal inn i flåten med Boeing 737-700 fraktfly.

Utfordringen for selskapet er at 737 MAX er forsinket ettersom flyene står på bakken, og det å da ta ut passasjerfly av flåten nå smaker ikke godt i munnen på ansatte i selskapet. Motstanden mot dette gjør at fraktdelen av Alasak Airlines trolig må tenke alternativer enn så lenge.

Selskapet opererer tre Boeing 737-700 i fraktutgave, og kan muligens velge å konvertere ytterligere to Boeing 737-700 som skal fases ut uansett. Men ønsket var å få mer kapasitet ved hjelp av ombygde Boeing 737-800 fra egen flåte.

I følge nettsiden Ch-Aviation flyr selskapet sine fraktfly mellom Seattle og Alaska i dag, med nye fly inn i flåten er ønsket å ekspandere rutene til andre steder i USA.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer