Hangar.no

Vil holde fast på leveransen av første Boeing 777-9

Selv om flyselskapet Emirates har valgt å utsette mottaket av sin første Boeing 777-X, vil det tyske flyselskapet Lufthansa fortsatt velge å ta i mot sitt første fly neste år.

Opprinnelig skulle Lufthansa motta det første av i alt 20 fly av den nye generasjonen 777 i første kvartal, men nå ser det ut for at flyet bli levert først rundt sommeren 2021.

For Emirates er leveransen av første fly flyttet til 2022.

I følge Aero Telegraph har ikke det tyske flyselskapet valgt å utsette leveransen av det nye flyet, tross koronakrisen luftfarten går gjennom. Flere flyselskapet har valgt å utsette leveranse av nye fly med opptil tre til fire år.

Boeing er i fasen hvor to Boeing 777-X blir testet for å gjennomføre sertifisering før leveranse av flytypen kan starte. Flytypen er allerede 13 måneder forsinket i følge opprinnelig produksjonsplan fra Boeing. Flere utfordringer med motortypen og flyets nye brettbare winglets har skapt forsinkelser.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer