11.2 C
Oslo
04/08/20
Hangar.no
Foto: Airbus

Vil leie ut mellom- og langdistanseflyene i flåten

Flyselskapet Vietnam Airlines har valgt å gå ut i markedet med melding om at selskapet nå har flere mellom- og langdistansefly til utleie.

Flyselskapet har valgt å legge ut både Airbus A321 og Airbus A350-900 fly til utleie, enten gjennom drylease, damplease eller på ACMI-basis.

I selskapets utlysning ligger det også mulighet for å inkludere flere Boeing 787-9 og -10.

Vietnam Airlines har i dag 14 Airbus A350-900 som har et gjennomsnitt på tre år bak seg. I tillegg har selskapet 74 fly av typen Airbus A321 og 14 Boeing 787, der tre fly er versjon 10 og resten er versjon 9.

Selskapet har ikke oppgitt årsaken til at flere fly nå er tilgjengelig for utleie.

Andre nyheter

Lanserte første fly for nytt flyselskap på Malta

Hans Olav Nyborg

Henter ut jumbo fra lagring etter åtte år

Hans Olav Nyborg

Nå skal selskapet gjenoppstå for fjerde gang

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer