-1.8 C
Oslo
19/01/21
Hangar.no

Vil satse på økonomiseter med gode sovemuligheter

Selskapet Universal Movement presenterer denne uken helt nye typer flyseter som selskapet mener vil gi en langt bedre komfort i økonomiklasse. I tillegg har setene en utforming som gjør at de skal kunne være bedre å få sove i, selv om du sitter nesten rett opp med ryggen.

Setene er utstyrt med to små vinger som kan foldes ut. Når vingene er foldet ut får du en slags liten privat krok, og kan distansere deg litt fra sidemannen. I tillegg er vingene robuste nok til at du fint kan legge hodet inn i kroken på en og sove litt mer behagelig enn med en pute eller ett teppe rullet sammen inn mot vindu.

For produsenten har målet være å utfordre dagens økonomiseter til mer komfort enn det som finnes rundt i fly verden over.

Under Aircraft Cabin Innovation summit 2019 i London denne uken blir de nye setene vist frem for flere produsenter og for flyselskap. Setene har fått navnet Interspace.

Vingene på setene kan trekkes ut eller dyttes inn og kommer på seterader med to eller tre seter

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer