10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Ryanair

Vil vente med bestilling av flere fly

Michael O’Leary vil vente med å legge inn noen bestillinger på nye fly til Ryanair. Under et seminar tirsdag hvor Reuters intervjuet Ryanair-direktøren kom det frem at O’Leary ønsker å vente med nye bestillinger.

I følge direktøren er tidspunktet ikke rett nå for å kjøpe fly hverken fra Boeing eller Airbus, ettersom Boeing ikke gir ved dørene på grunn av lavt salg av nye fly, og Airbus presser prisene oppover i forhold til sine modeller, sier iren til nyhetsbyåret.

Ryanair er allerede den største kunden som har Boeings nye MAX-fly i bestilling, men 135 bekreftede bestillinger og 75 MAX 200-fly i opsjon.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer