Hangar.no
Jet2 - Foto: Hans O. Nyborg

Ville åpne flydør for å drepe alle ombord – Får regning på nær en million kroner

En 25 år gammel britiske kvinne har fått en bot på 85.000 britiske pund, nær en million norske kroner, fra flyselskapet Jet2. Årsaken er at kvinnen under en flytur fra Tyrkia til Storbritannia 22. juni forsøkte å åpne en av flyets dører, og skrek ut at hun ville ta livet av alle ombord.

Kvinnen skal ha brukt seg mot medpassasjerer og kabinbesetningen og ble til slutt lagt ned på gulvet av flere som valgte å få henne under kontroll.

To britiske Typhoon jagerfly ble sendt på vingene for å eskortere flyet til London Stansted med oppdrag om å følge flyet som hadde en potensiell terrorist ombord.

Kvinnen ble tatt hånd om av politiet i London, og er nå varetektsfengslet til ut i august. Jet2 har bannlyst kvinnen fra å reise med selskapet på livstid, og presentert boten overfor henne som selskapet vil forfølge til den er betalt.

I følge Jet2 er kvinnens oppførsel ombord den mest alvorlige og kraftigste forstyrrelse av en utagerende person noen gang opplevd ombord i et fly fra selskapet, skriver Daily Record og Travelmole.

Andre nyheter

Ser du hva som mangler i denne bagasjetraktoren? Tester automatiske slike…

Hans Olav Nyborg

Richard Branson trekker seg fra salg av Virgin Atlatic-aksjer til Air France/KLM

Hans Olav Nyborg

Hong Kong Airlines har frist til lørdag med å skaffe kapital

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer