-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

Ville kapre PIA-fly

En passasjer ombord på et av Pakistan International Airlines flyvninger fredag truet med å kapre flyet.

Det var under en flyvning mellom Karachi og Bahawalpur i Punjab-provinsen at passasjeren ble truende og ga beskjed til en av flyvertinnene om at han ville kapre flyet.

Flyvertinnen ga pilotene beskjed om det som hadde skjedd og flyet snudde for å returnere til Karachi, hvor det ba om å få lande øyeblikkelig.

Politi og militære stormet deretter flyet og anhold mannen som var truende.

I følge pakistanske medier skal mannen bare ha truet med kapringen ettersom han havnet opp i en krangel med betjeningen ombord, han skal ha sagt at han ikke hadde til hensikt å gjennomføre handlingen.

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Redaksjonen

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer