6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Ving

Ving-gruppen solgt til Petter Stordalen

I dag kunne Ving-gruppen presentere sine nye eiere på en pressekonferanse i Stockholm. Det blir det Stordalen-kontrollerte Strawberry Group som, sammen med Altor Fund V (Altor) og TDR Capital som sikrer et sterkt og langsiktig nordisk eierskap av selskapet.

Med på lasset følger totalt 2300 ansatte i Ving, Spies, Tjäreborg og Thomas Cook Airlines Scandinavia.

I forbindelse med oppkjøpet skifter flyselskapet Thomas Cook Scandinavia navn til Sun Class Airlines.

Den internasjonale delen av Thomas Cook gikk konkurs i september måned. Den nordiske delen som inkluderer Tjæreborg, Spies og Ving i Norge og Sverige har hele tiden hatt godt med overskudd i driften, nå blir det i tillegg på eierskap under nordiske hender.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer