FOTO: John Mason

Ving ser frem til et nytt år og en tid etter pandemien, og de siste positive signalene om vaksine har gitt et bestillingsløft for 2021.

–       Vi ser et tydelig trendbrudd nå, med økt etterspørsel etter reiser. Dette gjelder spesielt for neste års vinterreiser, og allerede nå, etter bare noen dager etter salgsstart, ser vi en økt reiselyst hos kundene våre – fremfor alt blant våre mest trofaste gjester. Mange ønsker allerede nå å sikre seg en høst- og vinterreise, og de beste rommene på de mest populære hotellene går alltid først. Kanariøyene triumferer i topp, men det er gledelig å se at Thailand og Kapp Verde også øker. Med våre generøse vilkår kan kundene trygt bestille en tur hos oss. I år har vi også åpnet for flere hotell enn vi vanligvis gjør på dette tidspunktet, noe som gjør at flere kan finne en reise som passer akkurat for dem, sier Marie-Anne Zachrisson, Country Manager for Ving Norge.

Vings populære konsepthotell Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing på Gran Canaria, Tenerife og i Thailand kan alle bestilles på ving.no. I tillegg har Ving åpnet salget av et større antall populære hotell. Totalt 140 hotell ligger bestillingsklare, og flere vil gradvis bli tilgjengelige.

I tillegg kan Vings pakkereiser med rutefly til storbyer og eksotiske langdistansereisemål bestilles et år i forveien. Flere reisemål til blant annet Det indiske hav blir snart bestillingsklare.

Fly til Gran Canaria fra 12 norske flyplasser

Kanariøyene, med Gran Canaria og Tenerife i spissen, er Vings desidert største vinterdestinasjoner. Vinteren 2021/2022 flyr Ving til begge øyene fra de større flyplassene Oslo Lufthavn/Gardermoen, Bergen/Flesland, Stavanger/Sola og Trondheim/Værnes. Til Gran Canaria flyr Ving også fra 8 lokalflyplasser i Norge.

–       Gran Canaria er vår mest populære vinterdestinasjon, og derfor er jeg veldig glad for at vi igjen kan tilby reiser fra 8 forskjellige lokalflyplasser til den kanariske øya neste vinter. Vi vet hvor verdsatt det er å kunne fly direkte fra sin lokale flypass, og vi vil gi flest mulig kunder den muligheten, sier Zachrisson.

Lokalflyplasser med reiser til Gran Canaria vinteren 2021/2022:

Bodø, Evenes, Haugesund, Kristiansand, Molde, Sandefjord/Torp, Tromsø og Ålesund.

I Vings program for neste vinter ligger også reiser til Kapp Verde og Thailand, hvor Ving flyr fra Oslo Lufthavn/Gardermoen.

ANNONSE
Forrige artikkelUganda Airlines henter hjem første A330neo
Neste artikkelAlaska Airlines bestiller ytterligere 737 MAX