Hangar.no

Virgin sender siste Boeing 747 til opphugging i august

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic har sendt sin fjerde Boeing 747 til Spania for å hugges opp. Dette er det fjerde Boeing 747-400 som sendes ut av flåten på en måned.

Virgin Atlantic har som så mange andre flyselskap valgt å gjennomgå hele flyflåten, og å fase ut en lang rekke fly, både Airbus A340 og nå også Boeing 747 med nærmest øyeblikkelig virkning.

Selskapet har nå tre Boeing 747 som står parkert på flyplassen i Manchester, disse tre flyene er i ferd med å klargjøres for også å skal ta turen til Ciudad Real Central Aeroport i Spania. Der skal flyene hugges opp og deler skal selges i markedet.

Ved siden av at selskapet nå har faset ut sine jumbojets og Airbus A340-600, skal også flåten med Airbus A330-200 forsvinne innen utgangen av 2021.

Andre nyheter

Kvitter seg med Boeing 767, Boeing 717 og CRJ-200

Hans Olav Nyborg

Forhandler videre om Thai Airways’ ønske om konkursbeskyttelse

Steffen Sundt

Bruker portalsag til å hugge opp fly som fases ut

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer