Virgin Atlantic skal avslutte Boeing 747 jumbojet-tiden i selskapets historie, med en spesiell event. I en hangar på London Heathrow skal utvalgte entusiaster som kjøper billetter, få en omvisning i det siste flyet, snakke med kabinansatte og piloter som har fløyet 747, samt delta på en middag ombord.

Virgin Atlantic skriver på sine nettsider at opplegget skjer den 12. desember i år, og vil blant annet inneholde champagne på flyets øvre dekk, kjent som ‘boblen, en luksuriøst treretters à la carte-middag inspirert av selskapets middagsmenyer ombord. Middagen serveres i Upper Class-suite.

Eventen blir også med fortellinger om hvordan livet var i cockpiten, fortalt av flyselskapets piloter, inkludert Yvonne Kershaw, den første kvinnelige piloten som tok plass i cockpiten på en Boeing 747.

Det blir også omvisning i alle deler av flyet, også der passasjerene aldri kommer. Hele eventen avsluttes ved at hver og en får tatt et bilde av seg i en av flyets ikoniske røde motorer, som en suvenir fra dagen.

Selskapets siste 747, G-VROY forlater Storbritannia for siste gan g 16. desember.

ANNONSE
Forrige artikkelAir India piloter forsøkte å ta av fra feil rullebane
Neste artikkelHar startet å demontere Boeing 757-fly på Island