-8.6 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

Virgin tilbyr billetter til en siste «flytur» med jumboen

Virgin Atlantic skal avslutte Boeing 747 jumbojet-tiden i selskapets historie, med en spesiell event. I en hangar på London Heathrow skal utvalgte entusiaster som kjøper billetter, få en omvisning i det siste flyet, snakke med kabinansatte og piloter som har fløyet 747, samt delta på en middag ombord.

Virgin Atlantic skriver på sine nettsider at opplegget skjer den 12. desember i år, og vil blant annet inneholde champagne på flyets øvre dekk, kjent som ‘boblen, en luksuriøst treretters à la carte-middag inspirert av selskapets middagsmenyer ombord. Middagen serveres i Upper Class-suite.

Eventen blir også med fortellinger om hvordan livet var i cockpiten, fortalt av flyselskapets piloter, inkludert Yvonne Kershaw, den første kvinnelige piloten som tok plass i cockpiten på en Boeing 747.

Det blir også omvisning i alle deler av flyet, også der passasjerene aldri kommer. Hele eventen avsluttes ved at hver og en får tatt et bilde av seg i en av flyets ikoniske røde motorer, som en suvenir fra dagen.

Selskapets siste 747, G-VROY forlater Storbritannia for siste gan g 16. desember.

Andre nyheter

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

Redaksjonen

IAG får kjøpe Air Europa på «billigsalg» – Har fått prisen redusert til halvparten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer