Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Vurderer å droppe flyplass-planer på Moss Lufthavn Rygge

Selskapet som Jotunfjell Partners som står bak den planlagte oppstarten av flyplassdrift på Rygge igjen, vurderer nå å skrote planene for dette, og heller satse på andre bruksområder.

I følge NRK skal selskapet nå bruke sommeren på å vurdere hvilke andre formål terminalen på Rygge kan brukes til. Slik luftfarten er nå og en lang stund fremover er det neppe noen utsikt til at Moss Lufthavn Rygge står øverst på flyselskapenes lister over destinasjoner som det skal flys til og fra.

Dermed henger også en planlagt oppstart av flyplassdrift på Rygge i 2021 i en meget tynn tråd.

I følge NRK koster nå terminalbygget og fasilitetene ved flyplassen selskapet 6-8 millioner kroner i året for å holde stengt og fortsette vedlikeholdet. Jotunfjell drifter også flere butikkjeder som taxfreebutikker på flere flyplasser har i landet, som også har hatt tøffe tider den siste måneden.

Det er overskudd fra butikkdriften som har kunnet holde Moss Lufthavn Rygge på vent til 2021. Nå er planene i ferd med å svinne ut og nye bruksområder skal diskuteres for terminalbygget.

Andre nyheter

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer