Hangar.no
EVA Air 787-10

Vurderer å kansellere bestilling av Boeing 787-10

Flyselskapet EVA Air har startet samtaler med flyprodusenten Boeing, om hvorvidt en bestilling for 787-10 Dreamlinere skal kanselleres.

Flyselskapet har totalt 15 fly av denne varianten i bestilling, samt en opsjon på ytterligere seks fly. så langt er det levert fem fly av typen 787-10 til EVA Air.

Nå mener selskapet at markedet har endret seg så dramatisk at det ikke lengre er behov for denne størrelsen på flyene, og at prisen også spiller en stor rolle. Forhandlingene med Boeing skal foregå ut måneden.

Trenden hos en lang rekke selskap i Asia, er som i Europa og USA, hvor flere og flere flyselskap velger å ha samtaler med flyprodusentene Boeing og Airbus om enten kanselleringer eller utsettelse på leveranse av nye fly, melder FlightGlobal.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer