Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Vurderer å stenge en rullebane på Oslo Lufthavn

Avinor vurderer torsdag morgen å stenge ned en av rullebanene på Oslo Lufthavn, og i tillegg stenge flere flyplasser landet rundt helt.

I følge NRK sier Dag Falk-Petersen i Avinor at krisestaben skal ha et internt møte klokken 12.00 torsdag hvor tiltak kan iverksettes raskt.

– Målet vårt er å kunne ha et kontinuerlig tilbud gjennom dette scenariet. Da er det viktig å ha ressurser i reserve når folk blir syke hos oss. Det er viktig at vi tar disse grepene tidlig, sier Falk-Petersen til NRK.

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Air Leap politianmeldt for brudd på smittevernsforeskrift

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer