1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Næringsdepartementet har fått en henvendelse fra flyselskapet Norwegian, hvor flyselskapet ber norske myndigheter om å hjelpe selskapet, enten ved å gå inn på eiersiden som aksjonær, eller yte hybridkapital med evigvarende lån.

Flyselskapet Norwegian skal ha bedt norske myndigheter være med på 1 og 2,5 milliarder kroner, mens den totale summen som nå skal inn på bok er i størrelsesorden mellom 4 og 5 milliarder kroner, melder Dagens Næringsliv.

Norske myndigheter skal vurderer hvilken rolle det kan ha nå i forbindelse med restruktureringen som nå er på plass. Fra politisk hold har det vært signalisert at selskapet må legge fra seg sine verdensomspennende erobringer med langruter fra alle mulige land, det er noe flyselskapet har etterkommet og derfor valgt å ta selskapet tilbake til pre 2013.

Norwegian skal nå konsentrere seg om trafikk i Norge og Norden, og fly til europeiske storbyer.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer