-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Twitter

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

En Boeing 737-400 (G-JMCY) fra selskapet West Atlanticfikk skader i skroget etter å ha truffet rullebanen med større kraft en normalt. Hendelsen fant sted på Exeter flyplass i Storbritannia tirsdag denne uken.

Pilotene hadde fløyet fraktruten med rutenummer NPT-05L fra East Midlands, og da flyets understell traff rullebanen hadde det for høy fart inn og resultatet ble at flyet fikk store skader i skroget, og at det ble umulig å åpne lastelukene i kabinen for å få ut pallene med post og frakt.

Flyet skal også ha fått skader på understellet og vingene.

Ingen av de to i cockpiten ble skadet i den harde landingen.

Flyet er 26 år gammelt og bygget i 1994 for Alaska Airlines, det ble bygget om til fraktfly så sent som i 2015.

Andre saker

Sør-Sudan: 10 omkom i flyulykke

Redaksjonen

NTSB: Mye tyder på metalltretthet i PW4000-motor som havarerte

Redaksjonen

Skal demontere TWA 800 etter nesten 25 år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer