Hangar.no
Foto: Hangar.no
  • Forsiden
  • Norge
  • Widerøe girer opp på Torp til sommeren etter avgiftsreduksjon ved Kastrup
Norge

Widerøe girer opp på Torp til sommeren etter avgiftsreduksjon ved Kastrup

Fra 1. april senker København Lufthavn Kastrup avgiftene for flyselskapene som ønsker å benytte seg av flyplassen. For Widerøe, som flyr mellom København og Sandefjord, samt Kristiansand, betyr dette en avgiftsreduksjon opp i mot 35%. Dette ønsker Widerøe å benytte seg av.

Fra 13. august skal Widerøe øke men én daglig avgang frem og tilbake til København fra Sandefjord lufthavn Torp, melder selskapet i en pressemelding.

«Det er meget hyggelig å kunne imøtekomme våre kunders ønske om hyppigere frekvens mellom Torp og Kastrup. Reduksjonen i avgiftene muliggjør at vi fra 13. august øker med én ekstra daglig rundtur. En direkte respons til næringslivet og våre gode kunder som lenge har vært tro til Widerøe», sier informasjonssjef, Catharina Solli i Widerøe.

Widerøe satser også videre på Sandefjord lufthavn til sommeren og høsten da en ny rute mellom Torp og henholdsvis Tromsø og Bodø, men oppstart på Tromsø-ruten den 25. juni, og Bodø-ruten den 28. juni. Begge rutene varer til 12. august i denne omgang.

Fra 13. august setter Widerøe inn sin nye Embraer E190-E2 på ruten mellom Sandefjord og Trondheim, og dermed øker setekapasiteten også betraktelig.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Nå skal du kunne gifte deg på Oslo Lufthavn

Faktisk.no: Elektronisk utstyr kan påvirke flyets systemer

Hans Olav Nyborg

United Airlines med 787 til Europa neste sommer