Widerøe Ground Handling med ny Wizzair-avtale

Foto: Widerøe

Med de utfordringene luftfartsindustrien, og med det også bakketjenesten, står i er det gledelig å kunne fortelle at Wizz Air har inngått avtale med Widerøe Ground Handling (WGH) for bakketjeneste ved ni norske lufthavner. Utvidelsen av samarbeidet innebærer at WGH midten av juni skal ivareta Wizz Air på alle norske lufthavner, med unntak av Oslo Lufthavn.

Forhandlingene har pågått en tid og det er gledelig nå både internt i WGH og offentlig kunne fortelle om samarbeidet. Den nye kontrakten gjelder for Ålesund, Bergen, Bodø, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger, Tromsø og Trondheim. De nye linjestasjonene kommer i tillegg til eksiterende avtale for bakketjenester i Alta, på Evenes, Kirkenes og Torp. Fra midten av juni er det WGH ansatte som vil ivareta Wizz Airs kunder fra de ankommer lufthavnen, lossing og lasting av bagasje og gods samt håndteringen av flyene på bakken.

-Vi er glade for å ha utvidet vårt langvarige vellykkede samarbeid med Widerøe Ground Handling. Samarbeidet har inkludert Alta, Evenes, Kirkenes og Torp frem til nå, og vi er sikre på at vi vil motta det samme servicenivået i Ålesund, Bergen, Bodø, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Wizz Air jobber nå med Widerøe Ground Handling på alle våre norske destinasjoner med unntak av én, og skaper stadig flere lokale jobbmuligheter over hele Norge. Erfaringen WGH besitter både om Wizz Air og lokale flyplassoperajsoner er ekstremt verdifullt og støtter Wizz Airs høykvalitetsoperasjoner og en mulig fremtidig utvidelse i Norge. Vi er glade for å samarbeide med lokale selskaper i Norge, og denne utvidelsen av omfang underbygger flyselskapets engasjement og langsiktige planer i Norge, sier András Sebök, Chief Supply Officer i Wizz Air.

-Vi er utrolig stolte over å ha fått denne tilliten av Wizz Air, og skal bruke tiden frem mot oppstart til gode forberedelser til en leveranse vi sammen kan være stolt av», sier kommersiell direktør Kjell Ivar Maudal. «Det at vi så langt har levert godt produkt på Torp. Alta, Evenes og Kirkenes har bidratt til at Wizz Air har et godt inntrykk av hva vi i WGH er gode for, avslutter han.

ANNONSE
Forrige artikkelBestiller 24 Boeing 737 MAX-fly
Neste artikkelCSA Czech Airlines erklært konkurs