Widerøe med best arbeidsmiljø

FOTO: Widerøe

Flyselskapet Widerøe scorer nesten full pott når det gjelder arbeidsmiljø blant pilotene i selskapet. Det er European Cockpit Association (ECA) som neste uken vil publisere en undersøkelse hvor 5752 piloter i over 120 land har svart på spørsmål om arbeidsmiljøet på jobben.

Widerøe fikk en score på 97 av 100 i forhold til utmerket sted å jobbe.

Det er 90 Widerøe piloter som har svart på undersøkelsen, og som har sørget for at selskapet dermed havner på en fjerdeplass i oversikten, selskapet ble kun slått av Air France, Martinair og Condor.

Norwegian scoret 74 poeng mens SAS fikk 72. Hos SAS er det rundt 310 piloter som har avlagt svar.Flyr får også bra score, men her er det kun ni piloter som har svart melder E24.no.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no